High-Tech termet avattak Szokolyán

20 millió forintot nyert digitális tanterem kialakítására a szokolyai általános iskola. A laptopok mellet lézervágó, 3D-s nyomtatók és egy robot is fellelhető az eszközparkban. Az informatikai eszközöket, a padokat és a székeket a High-Tech Suli pályázata biztosította, a tantermet szülői felajánlásokból alakították ki – írja az ESTV.

Digitális tantermet avattak a szokolyai Cseh Péter Általános Iskolában. Laptopokat, interaktív paneleket, 3D-s nyomtatókat, illetve további számítástechnikai eszközöket, például egy LEGO robotot is nyertek. A tanterem kialakítását, azaz a festést, a villanyszerelést és a padló lerakását szülői felajánlásokból végezték.

A berendezést: 24 iskolapadot és a székeket szintén a pályázat biztosította. De emellett három felső tagozatos tanár képzését is fedezik a keretből. Az átadón a pályázatíró és az Azonos Esélyekért Alapítvány képviselői is megjelentek. Az összefogással megvalósuló sikeres projekt végrehajtásáért Pintér Csilla szokolyai polgármester és Verebélyi Ákos váci tankerületi igazgató mondott köszönetet.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments