Horváth Imre lett Vác új rendőrparancsnoka

Új rendőrparancsnoka van Vácnak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője október elsejei hatállyal bízta meg Dr. Horváth Imre alezredest a Váci Rendőrkapitányság vezetésével.

Dr. Horváth Imre rendőr alezredes 1971-ben Siófokon született, általános és középiskolai tanulmányait Fehérgyarmaton végezte. 1991-től lépett a rendőrség kötelékébe. A Rendőrtiszti Főiskolát 1998-ban közrendvédelmi szakon végezte el, majd 2009-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán szerzett diplomát. 2015-től Vácon dolgozott kapitányságvezető-helyettesként, az elmúlt két évben pedig a Nagykőrösi Rendőrkapitányságot vezette. Dr. Horváth Imre alezredes nős, két gyermeke van. Az új kapitányt már Matkovich Ilona is fogadta a városházán. A találkozóról pedig a következőképpen számolt be a polgármester a Facebook oldalán:

„Találkoztam dr. Horváth Imrével, Vác város új rendőrkapitányával. Kapitányságvezető úr nem ismeretlen a váciak számára, hiszen korábban már volt a város rendőrkapitányságának helyettes vezetője. Most a város legkritikusabb területeiről, a legsürgetőbb problémákról egyeztettünk. Megállapodtunk, hogy a jobb közbiztonság elérése érdekében találkozásainkat rendszeressé tesszük” – írta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments