Ideiglenesen (?) bezár a Deákvári kisposta

A Magyar Posta pénteken bejelentette, hogy ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében. A cég közzétette melyik településeket érinti a bezárás, mutatjuk, melyik postára ne menjen november 12-től – írja a telex.hu. A listán szerepel a Deákvári kisposta is.

A Magyar Posta szerint: a 101 településen, ahol több szolgáltatóhely működik, a fennmaradó postahivatalok megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják majd az ügyfeleket. A változás nem érinti a postai küldemények házhoz kézbesítését. A vállalat hangsúlyozta, az érintett mintegy 740 dolgozó nem veszti el a munkáját, mindegyiküket más postahelyekre irányítják át.

A közösségi oldalon már többen nemtetszésüket fejezték ki a váci 3-as számú posta bezárása miatt. Sokan visszalépésnek tartják a szolgáltató döntését, hiszen az elmúlt évek alatt többszörösére nőtt Deákvár lakossága, amely így kénytelen lesz a belvárosi postahivatalban (képünkön) intézni ügyeit.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

A teljes lista minden információval itt található. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments