Idén is várják a karácsonyfa felajánlásokat

Vác Város Önkormányzata, a különböző rendezvényeken túl, ebben az esztendőben is színpompás külsőségekkel igyekszik emlékezetessé tenni a szeretet ünnepét. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén is szeretnénk felállítani a Március 15. téren Vác Város Karácsonyfáját.

A Váci Városfejlesztő Kft. köszönettel fogadja mindazon váci lakosok jelentkezését, akik szívesen felajánlanák fenyőfájukat, hogy az a város karácsonyfájaként szolgáljon. A felajánlott fák városunk méltó díszeivé és büszkeségeivé válnak. A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is köszönettel átveszik a szabálytalanabb lombkoronájú fákat is, ezek díszítő elemként kerülhetnek felhasználásra. A kiválasztott fa kivágásáról és elszállításáról a váci holding gondoskodik – írják a város honlapján.

Tisztelettel várják tehát a felajánlásokat a felajánló személy elérhetőségeinek megadásával a birszki.laszlo@vacholding.hu e-mail címen vagy a +36 (30) 305-2617 telefonszámon, az előkészületek megkezdése miatt legkésőbb október 30-ig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments