Jövőhéten megkezdik az Alsó Törökhegy út martaszfaltos útjavítási munkáit

Örömteli változást ígér a környék lakóinak az a november 2-án, szerdán kezdődő martaszfaltos útjavítás, melyet Társaságunk megbízásából és koordinálásával hajtunk végre. Az útjavítás az Alsó Törökhegy útnak, a Kosdi úti kereszteződéstől a Pajzs utcáig tartó szakaszára terjed ki. Ez a most kezdődő nagyszabású útkarbantartás közvetve, vagy közvetlenül számtalan Törökhegyen élő család életét teszi majd könnyebbé – olvasható a Váci Városfejlesztő Kft. közleményében.

A munkálatok várhatóan egy hetet vesznek igénybe, ami az időjárás függvényében elhúzódhat. Ez idő alatt az Alsó Törökhegy út javításra kijelölt szakaszának járműforgalom céljából történő használata, valamint a környező utcáknak, az Alsó Törökhegy úton keresztül történő megközelítése nem lesz lehetséges. A városfejlesztő munkatársai a szükséges közlekedési táblák kihelyezésével is segítik majd a forgalom irányítását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Így arra kérik a város lakosságát, hogy mindennapjaik szervezése során vegyék figyelembe az átmeneti közlekedési nehézségeket, a megnövekedett közlekedési időket. Mint írják, igyekezni fognak jó előkészítéssel, tervszerű munkával időben elvégezni a feladatot. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments