„Kicsit gizda”: Horváth Lajos OPITZ BARBIVAL forgatott

Nem mindennapi lehetőséggel keresték meg Horváth Lajos „Laller” terepmotorost. A Dakar Rally-t kétszer is megjárt váci motorost egy zenei klipben történő „szereplésre” kérték fel, amelyre emberünk természetesen igent mondott.

Laller a mostanság igencsak felkapott Varga Márk „G.w.M” és unokatestvérével, Ginókával, valamint Opitz Barbi társaságában forgatott a fóti „sivatagban”. Az alig pár hónapja kijött „Kicsit gizda” azóta már bőven túl van a 3.000.000 megtekintésen, Laller KTM-jét és a sportoló nevét pedig az ország azon része is megismerte, aki esetleg eddig még nem találkozott volna vele:

„Hogy milyen is volt? Viccesen azt mondanám, hogy kicsit gizda, de valójában nagyon gizda volt! Dualmass Gábor barátom kért fel erre a forgatásra, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni! A stáb abban a fóti homokbányában vette fel a klippet, ahol edzés céljából jómagam is gyakran megfordulok. Úgy gondolom, hogy nekem van némi fogalmam a szervezésről, de az a szint amit a srácok zenei staffja bemutatott, az minden képzeletet felülmúlt.  Jöttek, villámgyorsan kialakították a helyszínt, mindenki felvette a megbeszélt pózt, és mire kettőt pislogtunk, már végeztek is.

Az egész esemény profizmustól átitatott remek hangulatban telt, mind Opitz Barbi, mind Ginóka, úgy Márk is nagyon jó fejek voltak, előtte-utána sokat beszélgettünk. Az eredmény szerintem remek lett, és ezt nem csak azért mondom, mert én is helyet kaptam benne. A „Kicsit gizda” egy szuper nyári sláger, király rap-betétekkel, ami a hűvös napokon is melengeti az ember szívét! Csekkoljátok, a motorom 0:54-től látható először, de addig is, hoztam nektek pár exkluzív képet a klipforgatásról, ezt se hagyjátok ki!” – mesélte lapunknak Laller a különleges élményeit. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments