Magabiztos, kiütéses győzelem a váci stadionban

Megszerezte első hazai sikerét a Vác VLSE. A hétvégén a VSK Tököl csapatát fogadták a váci stadionban, ahol aztán a mérkőzés állását megfordítva, végül kiütéses győzelmet arattak.

A pályán kívüli nehézségek és bizonytalanság ellenére is helyt állt a döntőrészt fiatalokból álló Vác VLSE a legutóbbi fordulóban. A Bugyi-OBO otthonában sikerült egy 1-1-es döntetlent produkálniuk. Azonban a Pest megyei I. osztályban is a kiesés elől menekülő gárdának ennél többre van szüksége, ha nem szeretnének már a szezon első felében végzetesen lemaradni. Ebben a tudatban fogadhatták a hétvégén a közvetlen riválisuknak számító VSK Tököl csapatát. A tököliek eddigi 8 bajnokijukon 10 pontot gyűjtöttek, így a 12. helyen állnak, egy pozícióval előzik meg a mieinket, hiszen a Vác VLSE 5 ponttal a 13. helyen állomásozik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Az első félidőben nem igazán találták a ritmust a hazaiak, a vendégeknek azonban Kispéter távoli lövésével sikerült előnybe kerülniük a 28. percben. A szünet után viszont beindult a váci henger! A 46. percben Sorecz szögletét Nagy Zoltán fejelte a hálóba, majd az 52. percben ismét Sorecz adott be szögletet, amivel Vén Botond szerezte meg a vezetést. A 61. percben Rusvay Balázs egy beadást követően talált a kapuba, majd bő tíz perc elteltével Konkoly Leon szabadrúgását újfent Vén értékesítette fejjel! A hosszabbításra is maradt egy váci találat, Török beadását Nagy Zoltán váltotta gólra. (Forrás: vac-vlse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments