Nem kell Svájcba utaznia a Vácnak

A Praktiker-Vác csapata mindkét mérkőzését hazai pályán játssza a svájci LC Brühl HB ellen a női kézilabda Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.

Az EHF bécsi központjában kisorsolták az Európa Liga 3. fordulójának párosításait, ahol a Praktiker-Vác csapata a svájci LC Brühl Handball együttesét kapta ellenfélnek. Az LC Brühl Handball az előző szezonban a svájci bajnokság 3. helyén végzett, a keretéből 4 játékos található meg az Európa-bajnokságon szereplő svájci válogatottban.

A magyar klub közösségi oldalának szombati híradása szerint a keddi sorsolás óta eltelt napokban azonban több egyeztetés is zajlott a mérkőzések időpontjával és helyszínével kapcsolatban, végül az a döntés született, hogy mindkét összecsapást Vácon rendezik. Az első mérkőzésre december 3.-án szombaton 14:00-tól, míg a visszavágóra pontosan egy nappal később, december 4.-én vasárnap 14:00-kor kerül majd sor, a Sport TV élő közvetítése mellett. Az eredetileg a két nemzetközi kupameccs közötti szerdára tervezett Kisvárda elleni hazai bajnoki várhatóan csak a kupameccseket követő hétvégén lesz – jelen állás szerint a Dunakanyar Akadémia deákvári csarnokában, ahol csak a bérletesek tekinthetik meg az összecsapást. (Forrás: MTI, vacinkse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments