Nem sikerült a pontszerzés a Pilis otthonában

A Tököl elleni győzelem után a Pilis otthonában igyekezett gyarapítani pontjainak a számát a Vác VLSE. A pilisiek évek óta stabil résztvevői a megye I-nek. Jelenleg 9 bajnoki után 12 ponttal a bajnokság 8. helyén állnak, négy ponttal előzik meg a váciakat. A Vác VLSE 8 pontjával a 13. helyen áll, igaz, egy bajnokival kevesebbet játszottak a ellenfelüknél.

Azonban már a mérkőzés első felében is úgy tűnt, ez a felállás nem fog megváltozni. A 23. percben a hazaiak Csepregi Richárd révén betaláltak, de a pilisi játékos maga is elismerte, hogy kézzel ütötte a hálóba a labdát – ennek ellenére a játékvezető megadta a gólt. A hátralévő időben több ziccert is kialakítottak a vendégek, de egyszer sem tudtak a hálóba találni, kétszer a kapufa mentette meg a pilisieket a góltól, illetve a csereként beállt Török Noel hiába lőtt aztán a hálóba, a bíró nem adott előnyszabályt, visszafújta az előző szabálytalanságot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A 80. percben a tavasszal még a Vác FC-t erősítő kapus, Nacsa Péter elkaszálta a kiugró Vén Botondot, amely miatt piros lapot kapott, sőt, meg is sérült. A 96. percben aztán háromszor találta el a hazai védő kezét a labda, de a játékvezető nem adta meg az egyértelmű és teljesen jogos tizenegyest. A végeredmény így maradt 1-0.

Folytatás szombaton 13:30 órától a váci stadionban a Veresegyház ellen. (Forrás: vac-vlse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments