Törökbálinton kezdte meg az őszi versenyszezont a Puente Sportegyesület

Idén is ellátogattak Törökbálintra a váci puentés tornászlányok, ahol ezúttal se remegett meg a lábuk, és éremmel a nyakukban térhettek haza. A tavalyi eredményeik után újra sikert sikerre halmoztak a Hegyvidéki Kupa CCC Tour RG Ritmikus Gimnasztika versenyén.

Tavaly egy rendkívül mozgalmas és eredményes októberi időszak közepette látogatott el Törökbálintra a váci Puente Sportegyesület. A lányok több országos versenyen is képviselték Vácot és rendre megörvendeztették városunk sportszerető közönségét sikereikkel. A törökbálinti sportközpontban se tudta őket felülmúlni senki és három aranyérmet is a magukénak tudhattak. Ez évben úgy alakult, hogy az első őszi versenyükként látogattak el a XI. Hegyvidék Kupára, az érmek tekintetében viszont ezúttal sincs okuk a szerénykedésre.

Az idei kiírásban az új formációban felálló szabad gyakorlat csapatuk első versenyükön a negyedik helyezést érte el gyermek kategóriában. A csapat tagjai: Holohan Keyla, Aradi Mia, Bartos Lili, Szabó Blanka és Király Zorka voltak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Az előző évben is eredményes LABDA csapatnak viszont sikerült megnyernie a versenyt a junior korcsoportban. Különítményük tagjai Tar Sára, Détari Csenge, Palotás Adrienn, Máthé Kitti és Sándor Dorka voltak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments