Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. október 14.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szűcs Gábor és Márton Erzsébet gyermeke: Hédi, Horváth Gergely és Laczkó Dóra gyermeke: Lana, Czerovszki Róbert és Farkas Zsanett gyermeke: Róbert László, Riczkó László és Belme Dóra gyermeke: Gréta, Tóbiás László és Mészáros Anita gyermeke: Zétény, Mácsik Levente László és Valent Bernadett gyermeke: Zente, Biró Ákos és Porkoláb Petra gyermeke: Abigél, Kozák Balázs és Behul Tímea gyermeke: Máté, Vincze Norbert és Hosof Zsuzsanna gyermeke: Norbert Szilárd (Vác), Fuchs Gábor Zoltán és Nagy Andrea gyermeke: Zsófi, Máriás Mihály és Gallina Viktória gyermeke: Petra, Labant Gábor és Madár Csilla gyermeke: Levente, Pazsiczki Gábor és Kecze Zsanett gyermeke: Dorottya, Csuti Attila és Ország Borbála gyermeke: Ábel Fülöp.

Vácon kötöttek házasságot: 4 házasságkötés volt az elmúlt héten, 1 váci pár volt köztük.

Vácon hunytak el: szegi Kálmán (1952) Fót. Az elmúlt héten 27 fő halálesetét anyakönyvezték, 5 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments