Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. október 21.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Batta Péter és Czövek Julianna Fortuna gyermeke: Alíz Laura, Fonódi Gábor és Kürti Éva gyermeke: Flóra, Csányi János és Ódé Edina gyermeke: Lilien, Simon Gergő és Kőnig Viktória gyermeke: Miana, Karczub László és Gál Nikolett gyermeke: Benett, Scultéty Dániel és Bényi Adrienn gyermeke: Fruzsina, Borkó Bálint és Beta Melinda gyermeke: Lehel, Pál Lajos Zoltán és Kovács Szilvia gyermeke: Liza, Sipos Viktor és Drexler Roxána gyermeke: Alex, Hajdi Gergő és Bencze Annamária gyermeke: Hanna (Vác), Jakus Gergely és Bangó Dorottya gyermeke: Levin, Pintér Arnold Tamás és Sinkó Judit gyermeke: Kamilla Katalin, Szabó Viktor és Kováts Ágnes gyermeke: Vilmos (Vác), Jávorcsik István és dr. Barcza Dóra gyermeke: Ádám (Vác), Barabás Norbert László és Csorba Mónika gyermeke: Roxána Melinda, Csernyik Ádám és Király Enikő gyermeke: Flóra.

Vácon kötöttek házasságot: Szlovik Tibor Ferenc és Bogáromi Mária (Vác), Együd Zoltán és Timkó Zsuzsanna (Vác), Balogh Péter Zoltán és Kanizsai Dóra (Vác), Kollár György Lajos és Tóth Marianna (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 26 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments