Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. október 28.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kócs Tamás és Nácsa Alexandra gyermeke: Nolen, Győri Gábor János és Koós Erzsébet gyermeke: Réka, Mazán Marcell és Szabó Rebeka gyermeke: Zente Magor, Sebián Balázs és Cselovszki Nikolett gyermeke: Karina Zoé (Vác), Katona Roland és Csámpai Dominika gyermeke: Zoé Ájlin (Vác), Ivánka Levente Gábor és Farkas Éva gyermeke: Baltazár ter, Sárközi Dániel Donát és Balázs Anett Krisztina gyermeke: Zalán Dominik (Vác), Nemes Norbert és Ulicska Melinda gyermeke: Netti, Varga Zoltán és Miklós Orsolya gyermeke: Lilla Róza (Vác), Nagy Tibor és Pál Tímea gyermeke: Márk, Fazekas Gergely és Varga Erika gyermeke: Kristóf, Lipóczki Zsolt és Barvircz Hajnalka gyermeke: Dorka, Danis György János és Kurucz Orsolya gyermeke: tény, Fehér-Szabó Miklós István és Fánczó Márta gyermeke: Emma, Vass Dániel és Hollós Mónika gyermeke: Elina, Nagy Ádám Gyula és Elek Renáta gyermeke: Mátyás Ádám, Szóládi Mátyás és Fazekas Jázmin gyermeke: Amanda, Szlávik Bence és Klinyecz Eszter gyermeke: Rozina, Laki Gergely és Dudás Bernadett gyermeke: Villő.

Vácon kötöttek házasságot: Farkas Béla László és Englert Gabriella, Budai István és Varró Bettina (Vác), Geszti Dániel és Boros Réka, Oláh László és Berki Denissza (Vác), Szilágyi Gábor és Feyzioglu Deniz (Vác), Aczél Márk és Bíró Veronika Rebeka (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 35 fő halálát anyakönyvezték, 14 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments