Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. október 7.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: thory László és Zsitvová Anita gyermeke: Alexandra, Jánoskó Attila és Szaniszló Marietta gyermeke: Laura (Vác), Pulay Ádám és Garamvölgyi Anita gyermeke: Áron, Tarsoly Balázs Sándor és Pénzes Réka gyermeke: Álmos, Fehér András és Kántor Anita gyermeke: András Botond, Kovács Máté és Csordás Barbara gyermeke: Bíbor, Oláh László és Berki Denissza gyermeke: Amira Bianka (Vác), Gubacsi Levente László és Szomszéd Anett gyermeke: Levente, Tóth Ádám és Bogdán Mónika gyermeke: Szilárd Zoltán, Makó Dezső és Husvéti Viktória Katalin gyermeke: Viktória Mária, Németh Ádám és Száraz Brigitta Lena gyermeke: Milla, Kóczé Zsolt és Szabó Dalma gyermeke: Zsombor (Vác), Horváth János és Ádám Ágnes gyermeke: János, Molnár Attila és Eperjesi Ilona gyermeke: Riza (Vác), Bacsa Richárd és Belovai Nikolett gyermeke: Félix, Hári László és Mihály Dóra gyermeke: Balázs László, Króner Martin és Jakubecz Alexandra gyermeke: Mira (Vác), Garaba Roland és Sipos Ivett gyermeke: Gerda, Kiss László István és Kiss Vanda gyermeke: Adél Mária, Hornyák Tamás és Dobai Brigitta gyermeke: Hedvig.

Vácon kötöttek házasságot: Hugyecz Csaba és Vona Mercédesz Inez (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 27 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments