Váci FKA: hiába szorongatták meg az egyik éllovast, pontokat ezúttal se sikerült szerezni

Második idegenbeli mérkőzése alkalmából vasárnap Rákosmentére látogatott a Váci FKA csapata. A bajnokit megelőző kilátásaik pedig nem voltak kedvezőek: sajnálatos sérülések és betegségek miatt tartalékosan tudtak csak kiállni, pont akkor, amikor a bajnokság egyik száz százalékos gárdájához érkeztek vendégségbe. A játék képén azonban ez nem köszönt vissza, hiszen alaposan megnehezítette a hazaiak dolgát a váci legénység. De sajnos erőfeszítéseik ezúttal se eredményeztek pontot, 24-22 arányban alulmaradtak.

Álomszerűen indult a vendégek számára a meccs, lévén, hogy a tizedik percig nulla gólon tudták tartani a Rákosmentét. A hazaiak ezután bár gyorsan fordítani tudtak, a félidő vége felé egy kiváló, 6-0-ás rohamot bemutatva a váciak majdnem teljesen el tudtak szakadni az ellenfelünktől. A majdnem szócska sajnos nem hagyható el az előző mondatból, ugyanis két, nehezen értelmezhető kétperces büntetés elszenvedése után az érezhetően padlón lévő ellenfél ki tudta használni a lehetőséget és lőtávolságon belülre került a szünetre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A második játékrészben egy ideig még tartani tudta a vezetést a VFKA, de idővel kezdett mutatkozni a játékosain a rövid kispad miatti fáradtság. De becsületükre legyen mondva, habár a Rákosmentének sikerült magához vennie a vezetést, 1-2 gólnál jobban nem tudtak meglógni tőlük. Az utolsó percig megmaradt az esély a pontszerzésre, ami talán több rutinnal elérhető lehetett volna, de most nem jött össze.

Összességében a védekezésük és a küzdeni tudásuk minden képzeletet felülmúlt ezen a napon, amiért az egész csapatot dicséret illeti meg. Külön kiemelendő Varga Erik teljesítménye a kapuban, aki tizenöt védésével elérte, hogy végig legyen esély a pontokért küzdeni az egyik éllovas otthonában. Következőnek a másik eddig hibátlan együttes, a Budakalászi SC ellen próbálkozhatnak, de már hazai környezetben a váci sportcsarnokban szombat este hattól. (Forrás: Váci FKA Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments