Az Irgalmasrend képviselőivel találkozott a váci városvezetés

Csütörtökön a Városházán tartott megbeszélést a Betegápoló Irgalmasrend képviselőivel Matkovich Ilona polgármester. A tárgyalások célja a főtéri pengefal mielőbbi rendbetétele – írja a vac.hu.

A vendég küldöttséget Frater Saji Mullankuzhy OH, sac. tartományfőnök vezette, tagja volt a magyarországi Irgalmasrend új felelőse, Frater Martin Macek OH, az új magyarországi főigazgató, Tari Zsolt, továbbá a magyar, cseh és szlovák tartományok ügyeinek felelőse, Fekete Zoltán.

Az egyeztetés aktualitása a rend új irányítóival történő kapcsolatfelvétel volt. Mint a vendégek részéről elhangzott, szeretnének újból tájékozódni a váci létesítmény aktuális állapotáról, felmérni többek között a régóta balesetveszélyes és a barokk Főtér látványát rontó pengefal helyzetét.

A városvezetés részéről igényként hangzott el, hogy rövid időn belül történjen továbblépés. A tárgyalópartnerek egyaránt kifejezték szándékukat, hogy a korábbiaknál gyakrabban tekintsék át a mindkét felet érintő közös problémákat és egyeztetések után gyakorlati megoldások is szülessenek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments