Egyre mélyül a gödör: ezúttal a nagykátaiak múlták felül a váci focistákat

A Pest megyei I. osztály 14. fordulójában a Vác VLSE a Nagykáta SE ellen lépett pályára. Felnőtt csapatunknak azonban hazai pályán csak egy újabb, ezúttal 3–0-ás arányú vereségre futotta az erejéből.

A Dunavarsány elleni vereség után egyből lehetősége nyílt a javításra a Vác VLSE játékosainak. Felnőtt csapatunk szombaton 13 órától a Nagykáta SE együttesét fogadta a váci stadionban. A VVLSE 11 ponttal a 14. helyen állt, míg a nagykátaiak 21 ponttal az 5. pozícióban állomásoztak. Nem vár tehát könnyű mérkőzés a mieinkre, azonban Szalai Attila vezetőedző ez alkalommal is számíthatott az előző fordulóban már bemutatkozó két új játékosra, az orosz-magyar Suhvasztov Danyiil Jurjevicsre és Schmid Mátéra. Mindketten a váci tréner hívására érkeztek, és mivel ősszel nem volt csapatuk, szabadon igazolható játékosként csatlakozhattak a kerethez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A pontszerzéshez azonban most se volt elég az ő segítségük se. Az első félidőben még tartani tudta magát a váci alakulat és nem esett egy gól sem. A második játékrészben pedig bár megszerezhették volna a vezetést, de Vén Botond ziccert hibázott, aztán az ellentámadásból a vendégek megszerezték a vezetést. Sőt, a Nagykáta két újabb kontra után újabb gólokat szerzett, így kilenc perc leforgása alatt háromszor is eredményesek tudtak lenni, amivel 3–0-s győzelmet arattak. (Forrás: vac-vlse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments