Fuss velünk és hozz magaddal egy plüss állatot!

Már többször is hírt adtunk a mikulásfutásról, de nézzünk a versennyel kapcsolatban, ami lassan célegyenesbe ér néhány újdonságot és fontos üzenetet.

A mellékelt képen az idei verseny emblémáját láthatjátok, ami a Mikulásfutás pólókra is nyomtatva lesz. Ezekből a pólókból fogunk kisorsolni a bulifutás résztvevői között és ezeket az pólókat fogják kapni ajándékba az 5, 10, 21 kilométeres és váltó futók.

A versenyre előnevezni technikai okokból csak november 30. szerda délig lehet. Aki addig nem nevez, nem tud ingyen elindulni 2,5 kilométeres buligutáson, és a hosszabb távokon való indulás költségei is növekednek a verseny napjára. Nevezzetek hát, amíg kedvezők a feltételek, a www.futavac.hu honlapon, ahol megtudhatjátok a verseny további fontos információit.

A Mikulásfutásnak az idén is van karitatív része. Azt kérjük tőletek, hogy hozzátok el nekünk a kedvenc plüss állataitokat, amiket nélkülözni tudtok. Mi azokat összegyűjtjük, és olyan gyerekek karácsonyfái alá kerülnek, akiknek a ti felajánlásaitok lesznek az ajándékaik. A plüssöket a versenyközpontban egy nagy faládában fogjuk gyűjthetni. Oda mindenki belerakhatja a kedvenc állatát az érzékeny búcsú után.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A versenyre most is várjuk a segítőket. Ez a verseny egy civil kezdeményezés, sok-sok ember szabadidejében segíti munkánkat a verseny szervezését. Szeretnénk, felkeresnétek bennünket a nevezes@futavac.hu, e-mail címen ha úgy gondoljátok, hogy a verseny napján lenne kedvetek a verseny helyszínén segíteni a futóverseny rendezésében. A verseny minden piros ruhás rendezőjének szeretnénk kedveskedni a rénszarvasos mikulásfutás pólóval. Várjuk visszajelzéseiteket!

Húzzatok hát futócipőt december 4-én, mert úgysem érdemes kitenni az ablakba, ugyanis aznap a Mikulás sem ér rá, mert ő is futni fog! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments