Ismét kihelyezett fogadóórát tart Vácon az Áldozatsegítő Központ

Az Igazságügyi Minisztérium Budapesti Áldozatsegítő Központ munkatársai november 15-én 10:00-tól 12:30-ig kihelyezett fogadóórát tartanak a Váci Rendőrkapitányság épületében. A fogadóórát a váci bűnmegelőzési előadó Vas Vilmos Dávidné rendőr törzszászlós koordinálja, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt – olvasható közleményükben.

Ha valaki közvetlenül vagy közvetetten (például tanúként vagy családtagon keresztül) kapcsolatba kerül valamilyen bűncselekménnyel, értelemszerűen fel kell dolgoznia ennek hatásait. Normális emberi reakció, ha ilyenkor fizikai vagy lelki problémák jelentkeznek, emellett anyagi nehézségek is felléphetnek. Ezeken a területen ad támogatást a hazai áldozatsegítő rendszer, valamint számos olyan preventív feladatot is ellát, amely az áldozattá válás megelőzését szolgálja.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Igazságügyi Minisztérium közötti együttműködésnek köszönhetően az Igazságügyi Minisztérium Budapesti Áldozatsegítő Központ munkatársa, egy bűncselekmény áldozatainak:

  • minél szélesebb körű tájékoztatása,
  • igényeinek felmérése,
  • és annak megfelelő, mihamarabbi kezelésének érdekében

fogadóórát tart Vas Vilmos Dávidné.

Ha Ön úgy érzi, segítségre szorul, keresse fel a szakembert a Váci Rendőrkapitányság épületében az alábbi időpontok valamelyikén: november 15-én 10:00-tól 12:30-ig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments