Két edző részesül az idei sportkitüntetésben

Az illetékes szakbizottság döntése értelmében ebben az esztendőben két kiváló edző kapja meg a Vác Város Sportjáért díjat: Ottó Katalin és Szemán László.

Tavaly két sportoló (Bukovszky Anna kézilabdázó és Sellyei Csanád kajakos) vehette át az elismerést. Idén két, városunk sportsikereiért sokat dolgozó sportember részesül az elismerésben.

Ottó Katalin irányításával nyert 2014-ben országos bajnoki címet a váci ifjúsági kézilabda együttes. Több alkalommal igen eredményesen vette át az NB I-es felnőtt csapat vezetőedzői feladatait. A legutóbbi bajnokságban vezetésével jóval az elvárások felett, bajnoki 4. helyezéshez segítette a Váci NKSE-t. Több tanítványa (Bíró Blanka, Bukovszky Anna, Kácsor Gréta) korábban már kiérdemelte a Vác Város Sportjáért elismerést és a bajnok ifjúsági együttese is megkapta ezt a díjat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A másik elismert személy Szemán László. A Váci Karakán Kajak-Kenu SE mesterének tanítványai közül idén ketten is (Szemán Linett és Zagyvai Borka) világbajnoki ezüstérmet szereztek a szegedi versenyen.

A Vác Város Sportjáért elismerést a december 1-i városi sport ünnepségen vehetik át a díjazottak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments