Kézilabda: a férfiak és a hölgyek is győzelmet arattak idegenben

Sikeres hetet tudhatnak maguk mögött harmadosztályú kézilabda együtteseink. Mindkét csapatunk begyűjtötte a két pontot, így a nők listavezetők lettek, a férfiak pedig előrébb léptek a tabellán – írja a vac.hu.

Az Esztergomban aratott gólzáporos (38-34-es) győzelem után ezúttal az élvonalban is szereplőket nélkülözve szintén fölényes győzelmet aratott a Paraktiker-Vác U22 hölgykoszorúja, amivel csoportja listavezetője lett. A Tata elleni váci hatvan perc során született 34-24-es hazai diadalban ismét oroszlánrészt vállalt az ezúttal 13 hálózörgetéssel jelentkező Kacsó Noémi Petra, de a kapuban Kasper Vivien közel 50%-os teljesítménye is kiváló.

Nyolc lejátszott bajnokin a váciak 13 pontot gyűjtöttek, ezzel egy ponttal előzik meg az élen az egy találkozóval kevesebbet játszó gödi és a hatvani csapatot. A mieink legközelebb november 27-én rangadón fogadják a hatvani együttest.

Második győzelmét aratva araszol felfelé a tabellán NB II-es újonc férfi gárdánk. A Váci FKA az előző fordulóban – felcserélt pályaválasztói jog mellett – idegenben, a Pénzügyőr otthonában szereztek a 30-30-as döntetlennel újabb pontot. Vasárnap a sereghajtó zuglóiakhoz látogattak és végig vezetve, 17-14-es félidő után 36-33-ra nyertek. A legeredményesebb váci gólszerző a nyolc találatig jutó Nyári Bálint volt.

A Váci FKA a 8 meccsen szerzett 6 ponttal jelenleg a 9. helyet foglalja el a 12 csapatos mezőnyben. A mieink legközelebb november 26-án az ugyancsak féltucat ponttal rendelkező PLER-Budapest fiataljait fogadják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments