Kézilabda: Nem jutott pont a gólözön után

Újabb fordulón vannak túl a harmadosztályú váci felnőtt kézilabda együttesek. Csapataink szinte ugyanazt az eredményt produkálták idegenben, ám pontot nem sikerült szerezniük – írja a vac.hu.

A női NB II-ben – az előző fordulóban Szentendrén a Budakalász ellen aratott 31-29-es siker után – Gödre utaztak Solymos Andrea vezetőedző tanítványai. A mieink első félidőbeli hullámvölgyét kihasználva a hazaiak jelentős előnyt szereztek és már a szünetben 22-15-re vezettek. A folytatásban a gólzáporos küzdelemben csak két góllal sikerült közelebb férkőzni. Hiába játszott ismét parádésan és dobott 14 gólt Kacsó Noémi Petra, végül a mieink 40-35-ös vereséget szenvedtek. A váciak a 6 meccs után megszerzett 9 pontjukkal jelenleg a tabella 3. helyét foglalják el.

Szinte lemásolták az ugyancsak az NB II-ben szereplő váci fiúk városunk harmadosztályú női csapatának végeredményét. Miklián Dávid vezetőedző gárdája Gödöllőre látogatott és 40-36-os vereséget szenvedett. A találkozó menete sajnos a már megszokott volt: sokáig vezetett – a félidőben 19-18-ra – együttesünk, ám a hajrában felülkerekedett az ellenfél. A mieink közül Ádám Gergő és Nyári Bálint egyaránt 7 találattal volt a legeredményesebb.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A Váci FKA szintén féltucat fordulón van túl, a megszerzett 3 ponttal a 12 csapatos csoport 10. helyén áll. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments