Magabiztos váci siker a Gyömrő ellen

Nagy arányú váci győzelemmel ért véget a helyi fiatalok számára a Pest megyei I. osztály 12. fordulója. Többek között Vén Botond klasszikus mesterhármasának is köszönhetően 6-3-al sikerült felülmúlni az UFC Gyömrő csapatát.

Egymás után a második hazai meccsét játszotta a Vác VLSE felnőtt csapata. Ráadásul a rendkívül balszerencsésen záruló Veresegyház elleni vereséget követően a fiatalok a Gyömrő ellen már mindenképpen a győzelem szándékával léptek pályára. A legutóbbi fordulóban ugyanis két gólos hátrányból sikerült felállniuk és csak egy hajszál választotta el őket a pontszerzéstől.

Így a Pilis és a Veresegyház elleni vereség után nagy szüksége volt a csapatnak a pontokra. 8 ponttal a 14. helyen álltak és csak két ponttal előzték meg az egy mérkőzéssel többet játszó, 15. helyezett Gyömrőt, amely tehát 6 ponttal rendelkezett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

Az első félóra nem hozott gólt, azonban a 32. percben Rusvay Balázs találatával sikerült megszerezni a vezetést – a váci védő a kapusról kipattanó labdát lőtte a hálóba. De nem ez volt az egyetlen találat a játékrész során, a félidő lefújása előtt már kettővel vezettek a hazaiak. Vén húzott el a kapus mellett, majd Konkoly Leonhoz passzolt, aki közelről a hálóba lőtt!

A szünet után bár szépíteni tudtak a vendégek szabadrúgásból, de a 61. percben visszaállította a Vác a kétgólos különbséget Sorecz szabadrúgása révén! Aztán elindult a Vén Botond-show, támadónk hét perc leforgása alatt háromszor is betalált a gyömrői kapuba, tehát klasszikus mesterhármast szerzett! A hajrában aztán még „kozmetikáztak” a gyömrőiek az eredményen, de így 6–3-as váci siker lett a találkozó vége! Folytatás szombaton a Dunavarsány vendégeként 13:00 órakor. (Forrás: vac-vlse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments