Megszűnik a nyomtatott Váci Napló

December 16-án jelenik meg a Váci Napló utolsó nyomtatott lapszáma. Még utoljára megtalálhatják majd benne a Váci Napló naptárat és a Dunakanyar Naptárat.

Bár hittem és hittünk abban, hogy talán mi is átvészelhetjük a gazdasági gondokat, az emelkedő árak (papír, benzin) és a gyenge forint miatti nehézségeket. De döntést kellett hoznom, hogy hogyan tovább.

Az elmúlt két év több nehézséget is hozott elém. Apukám elvesztése, az egyre csak sokasodó munka, a csökkenő eladott példányszám, mind-mind arra mutatott, hogy le kell zárnom egy korszakot.

Az is erre a döntésre sarkallt, hogy az elmúlt évben a személyiségi jogok védelmének szigorúbb szabályozása miatt, az anyakönyvi hírekben a halottak neve csak külön engedéllyel jelentethető meg. A temetkezési cégek azonban többszöri megkeresésünkre sem voltak együttműködőek a kérdésben. Még úgy sem, hogy ingyen hirdetést ajánlottunk fel számukra. Sajnos emiatt több olvasónkat is elvesztettük…

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei

Búcsúzunk, de nem végleg. Még apukámmal indítottuk útjára az újság online változatát, a Váci Napló Online-t. Itt továbbra is azzal a szellemiséggel igyekszünk az örökségét továbbvinni, ahogy tettük azt a nyomtatott lapban is. Ahogy eddig is, minden egyesületről, lakosról, minden váciról és nem váciról hírt adunk. Keressenek minket továbbra is!

Köszönjük, hogy közel 32 évig olvastak minket! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments