Megszűnik a nyomtatott Váci Napló

December 16-án jelenik meg a Váci Napló utolsó nyomtatott lapszáma. Még utoljára megtalálhatják majd benne a Váci Napló naptárat és a Dunakanyar Naptárat.

Bár hittem és hittünk abban, hogy talán mi is átvészelhetjük a gazdasági gondokat, az emelkedő árak (papír, benzin) és a gyenge forint miatti nehézségeket. De döntést kellett hoznom, hogy hogyan tovább.

Az elmúlt két év több nehézséget is hozott elém. Apukám elvesztése, az egyre csak sokasodó munka, a csökkenő eladott példányszám, mind-mind arra mutatott, hogy le kell zárnom egy korszakot.

Az is erre a döntésre sarkallt, hogy az elmúlt évben a személyiségi jogok védelmének szigorúbb szabályozása miatt, az anyakönyvi hírekben a halottak neve csak külön engedéllyel jelentethető meg. A temetkezési cégek azonban többszöri megkeresésünkre sem voltak együttműködőek a kérdésben. Még úgy sem, hogy ingyen hirdetést ajánlottunk fel számukra. Sajnos emiatt több olvasónkat is elvesztettük…

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Búcsúzunk, de nem végleg. Még apukámmal indítottuk útjára az újság online változatát, a Váci Napló Online-t. Itt továbbra is azzal a szellemiséggel igyekszünk az örökségét továbbvinni, ahogy tettük azt a nyomtatott lapban is. Ahogy eddig is, minden egyesületről, lakosról, minden váciról és nem váciról hírt adunk. Keressenek minket továbbra is!

Köszönjük, hogy közel 32 évig olvastak minket! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments