Munkatársat keres a váci televízió

Több felületen is megjelent az elmúlt napokban az ESTV álláshirdetése. Két fontos munkakörre vennének fel új munkatársat a helyi televíziónál: szerkesztő-riporter és hírszerkesztő munkakör betöltésére keresnek kollégát.

Az álláshirdetésben leírtak alapján alapvető feltétel legalább a középfokú iskolai végzettség, gimnáziumi érettségi, illetve valamilyen szerkesztői (újság, rádió, televízió, online) területen szerzett tapasztalat. Továbbá elengedhetetlen a jó fogalmazási, szövegértési készség, rátermettség és a helyesírás ismerete.

Mint írják, olyan munkatársat keresnek, aki érdeklődik a napi közélet iránt, és tájékozott az általános helyi és országos politikai közélettel kapcsolatban. De fontos, hogy rendelkezzen a felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel, valamint a feladatorientált munkavégzés és az újságírói szakma iránti elhivatottsággal.

Előnyt jelent a felsőfokú végzettség, a B kategóriás jogosítvány, illetve a kamerakezelés és a vágóprogramok ismerete. De pályakezdők jelentkezését is fogadják. A bérezés megegyezés alapján fog történni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Tehát várják a kellő ambícióval és elhivatottsággal rendelkező munkatársak azonnali jelentkezését. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az estv@estv.hu e-mail címen lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments