Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. november 11.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Vida Ronald és Ujházi Rebeka Kitti gyermeke: Rebeka Adél, Fuchs Tamás és dr. Vastag Alexandra Márta gyermeke: Vince (Vác), Szabó István és Hegedűs Brigitta gyermeke: Konor, Bányavári Attila és Bori Katalin Ildikó gyermeke: Bence Benjámin (Vác), Nagy Tamás és Krecsik Beáta gyermeke: Marcell (Vác), Szabó Richárd és Szitás Nikolett gyermeke: Anna Tímea, Huszti Sebestyén és Bergmann Bianka Cintia gyermeke: Hunor, Bank Előd és Kiss Adrienn Beáta gyermeke: Benett, Vizler Gábor és Kneifel Csilla Noémi gyermeke: Hunor Gábor.

Vácon kötöttek házasságot: Kurdi Máté és Tar Adrienn (Vác), Pollák Tamás és Szabó Krisztina.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 19 fő halálát anyakönyvezték, 7 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments