Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. november 18.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Gál Dávid Attila és Bóday Alexandra gyermeke: Laura, Rostás Márton és Berki Renáta gyermeke: Ramíz Márton, Koplányi Christopher József és Gyökös Laura Judit gyermeke: Noel, Nagy Roland Zsolt és Kovács Izabella gyermeke: Marcell, Szathmári Zoltán és Zilahi Noémi Anna gyermeke: Zoltán, Tuskó Tamás és Csoma Andrea gyermeke: Tamás (Vác), Nagy Tamás és Barnoki Beatrix gyermeke: Olivér, Bojtor Szabolcs Levente és Nagy Noémi gyermeke: Veronika, Frankó Ger és Grosics Tímea gyermeke: Lara (Vác), Csernák Zoltán Lajos és Leányvári Evelin gyermeke: Lilien (Vác), Dudinszky Zalán Gábor és Heizer Mária gyermeke: Zente Zsolt, Linzenbold Renátó és Gréczi Klaudia gyermeke: Máté, Mérő Bence és Mészáros Dóra gyermeke: Eliza, Elmer Máté és Fodor Szabina Regina gyermeke: Marcell Milán (Vác), Makó Richárd és Péter Bernadett gyermeke: Martin Tibor, Schmidt Artúr és Szedlár Andrea gyermeke: György László, Győrfi Dávid és Müller Klaudia gyermeke: Botond (Vác), Szandai Dominik és Gregus Marianna gyermeke: Milán.

Vácon kötöttek házasságot: Somogyi György és Szigeti Mária Veronika (Vác), Vámos Imre és Kerek Mária (Vác), Cseresznye József és Gózon Adél (Vác), Eke Sándor és Kelemen Mária (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 38 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments