Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. november 25.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Hoffmann Ádám és Deák Henrietta gyermeke: Luna, Furák Martin és Máté Anett gyermeke: Regő Martin, Szamos Tamás és Knyazoviczky Zóra gyermeke: Adél, Jakab Domonkos és Kanizsay Dorottya gyermeke: Léna, Teknyős Sándor és Radácsi Annabella Éva gyermeke: Izabella Maja, Németh Albin Christopher és Farkas Anett gyermeke: Elizabet, Piri Gábor és Leitner Szabina gyermeke: Bendegúz, Gál Olivér és Kürti Linda gyermeke: Bese Zoltán (Vác), Pribelszki Péter és Mede Lotti gyermeke: Zara, Kovács András Péter és Szőke Nóra gyermeke: Adrián, Szabó Richárd és Glózik Szabina gyermeke: Lilla (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Vincze László és Koczur Vivien Tünde, Fézler Dominik és Simon Réka Petra (Vác), Schmidt Péter és Szalai Judit, Jaskó Tamás és Kormosói Luca Anna (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 33 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments