Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. november 4.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kohári Péter és Bodor Emőke gyermeke: Zselyke, Nagy Zoltán Csaba és Palócz Adrienn gyermeke: Milán (Vác), Uhlár Ákos és Sallai Erzsébet gyermeke: Marcell, Rottenbacher Csaba Péter és Mestra Anita gyermeke: Gréta, Károlyi Mátyás és Tupi Borbála gyermeke: Mirabell, Sándor Olivér és Kiss Enikő gyermeke: Martin (Vác), Magyar Zoltán Ferenc és Tóthová Judit gyermeke: Zsófia, Szrna János és Rezsnyák Anasztázia gyermeke: Márk.

Vácon kötöttek házasságot: Együd Martin és Krasznai Eszter Borbála (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 25 fő halálát anyakönyvezték, 10 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments