Várják a jelentkezőket a Rózsapark szépítésére

Az előző évekhez hasonlóan ősz utolsó napsugarainak reményében a Rózsapark szépítésére hívjuk az általános és középiskolás csoportokat és a városlakókat, melyre 2022 november 11-én, pénteken és 12-én szombaton kerül sor. A park játszóterénél, (a művelődési ház mögött) 9 órától várjuk a résztvevőket. Kérünk minden csoportot, hogy ha tudnak, hozzanak magukkal kerti szerszámokat, (elsősorban gereblyét).

A résztvevőket frissítővel és csokoládéval várjuk a helyszínen. A munkát 11 óráig tervezzük. A résztvevő csoportoknak az idén is lesz lehetőségük rá, hogy a program keretében madárodút szerelhetnek össze, amit iskolájukban kihelyezve tavasszal, figyelemmel kísérhetik a madarak költését.

A középiskolás diákok munkáját az idén is közösségi szolgálatteljesítésként igazoljuk. A programmal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:  e-mail: birogyorgy@yahoo.com, tel: 06 30 921-3924.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Most ugyan nincs vírusveszély, de a sikeres őszi ligettakarítási programhoz hasonlóan, most is az alábbi módon szeretnénk biztosítani az influenza elleni védelmet:

  • a csoportok külön-külön, egymást nem veszélyeztetve tevékenykednek.
  • a feladatokat a helyszínen a kísérő tanárral egyeztetjük.
  • a program előtt vírus és balesetvédelmi oktatást tartunk

A szervező biztosítja:

  • gumikesztyűt minden résztvevőknek, (a cserét is szakadás esetén).
  • a szerszámok fertőtlenítését, kézfertőtlenítést a helyszínen
  • a művelődési házban mosdó- és WC használatot ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments