Végül a rendőrök jelentkeztek az interneten meghirdetett lopott áruért

A váci rendőrök elfogták azt a 65 éves férfit, aki a gyanú szerint korábbi őrbottyáni munkahelyéről ellopott 276 flakon ragasztóhabot, de egy részén túladni már nem volt ideje – írja a police.hu.

Egy november 3-án délután érkezett feljelentés szerint egy folyamatosan őrzött és kerítéssel körbezárt őrbottyáni gyáregységben végzett leltár alkalmával közel 1 millió forintot érő, 23 doboznyi ragasztóhab hiányát rögzítették. Kiderült, hogy a veszteséget nem adminisztrációs, vagy matematikai hiba okozta, sokkal inkább akart valaki a tovább értékesítésével némi pénzhez jutni. A gyanút erősítette az is, hogy az egyik közösségi portál online piacterén az „ellopott termékek” több eladási hirdetésen visszaköszöntek.

A helyi rendőrök kutatási határozattal a zsebükben kopogtattak a hirdetésben szereplő címen, az ellopott zsákmány egy részét – 108 flakont – megtaláltak és lefoglaltak. A meggazdagodás bűnös ötletgazdáját, egy 65 éves isaszegi férfit előállították és nagyobb értékre elkövetett lopással gyanúsították meg. A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt tagadta, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, vallomást sem tett.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments