A Mi Hazánk helyi vezetője nem ért egyet az év végi jutalommal

Hétfőn délelőtt sajtótájékoztatót tartott a művelődési központban Csereklye Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezetének vezetője.

Csereklye Krisztina évértékelő beszédében kiemelte, hogy a váci városvezetés többször is panaszkodott a rezsimegszorítások és a szankciók miatt, ennek ellenére mégis jutalmat szavaztak meg maguknak.

Mint mondta: „A Mi Hazánk Mozgalom elítéli és arcátlannak tartja ezt a jutalmazást, miközben több városi közintézmény nem csak részleges, de végleges bezárásra is kényszerül. Véleményünk szerint már többször hangot adtunk annak, hogy a harmadik alpolgármester jelenléte nem is szükséges a városban. Az ilyen jellegű jutalmazása meg egyenesen felháborító, miközben a városi polgároknak nem csak a megélhetés, de a rezsijüknek a kifizetése is gondot okoz.”

Gondolatait a Mi Hazánk Mozgalom helyi vezetője azzal zárta, hogy a váci közintézmények közül tavaszig véglegesen bezárja kapuit a Madách Imre Művelődési Központ, de emellett a könyvtár, a múzeum és több sportintézmény is részleges vagy teljes bezárásra kényszerül.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyereket a magasba” országos flashmob különféle programokkal a Vanyek Béla Sportcentrumban

Sajnálattal vesszük ezt tudomásul, hogy a váci liberális testület egyhangúlag szavazta meg a városvezetőknek a jutalmazását, miközben ilyen krízishelyzetben küzd a város a kifizetésekkel” – mondta Csereklye Krisztina.

A testület legutóbbi ülésén döntött a jutalmakról, ahol az is elhangzott, hogy az összes önkormányzati dolgozó részesül karácsony alkalmából ilyen juttatásban. Ahogy arról is ott született döntés, hogy tavaszig zárnak be a város intézményei, végleges bezárásról nem volt szó. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments