Adomány a Váci Egyházmegyei Karitásznak

Tárjátok ki a szíveteket. Ez a mottója a Katolikus Karitász adventi adománygyűjtő akciójának- mondta Kovács Gábor igazgató azon a sajtótájékoztatón, amin Rétvári Bence államtitkárral, országgyűlési képviselővel közösen tartottak abból az alkalomból, hogy a szervezetnek jelentős mennyiségű tartós élelmiszert adományozott Vida Sándor, a Híreske-Gastro Kft. ügyvezetője – olvasható a ESTV honlapján.

A vendéglátóhely ügyvezetője több tonna tartós élelmiszert, lisztet, hagymát, burgonyát és cukrot adományozott a Váci Egyházmegyei Karitásznak, amit a szervezet karácsony előtt és a jövő évi hideg hónapokban oszt szét a rászoruló családok között – mondta el a szerdai sajtótájékoztatón Kovács Gábor igazgató.

Megtudtuk, hogy a jelentős mennyiségű adományt felajánló cég és a Váci Egyházmegyei Karitász kapcsolatfelvételét Rétvári Bence segítette, aki beszédében többek között említette az élelmiszer áremelkedést, amivel szembe kell néznie a családoknak. „Különösen köszönjük Vida Sándornak és a Híreske Gasztro Kft.-nek, hogy ezt a több mint 12 tonnányi adományt biztosította a váci és a Vác környéki rászorulóknak. A katolikus Karitásszal már van egy nagyon régi és jól bejáratott viszony, hiszen nekik nagyon sok helyen vannak képviselőik, önkénteseik, segítőik, akik valóban célba tudnak juttatni nagyobb mennyiségű adományt is” – mondta Rétvári Bence. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments