Jövőre is marad Nagymaroson a VéNégy Fesztivál, a holland Kraak&Smaak is érkezik a Dunakanyarba

Ismét Nagymaroson rendezik meg jövőre a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót, tehát eldőlt, hogy a korábban Vácott megrendezett esemény helyszíne nem változik, viszont 2023-ban is neves fellépők sora érkezik.

2023. június 22. és 25. között jön a jubileumi, 10. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, amelyet továbbra is Nagymaroson rendeznek meg. A hazai élet „krémje” (Analog Balaton, Bagossy Brothers Company, Belga, Beton.Hofi, Blahalouisiana, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dzsúdló, Halott Pénz, Elefánt) mellett a holland elektronikus funk-soul produkció, a Kraak&Smaak is fellép majd.

A Kraak&Smaak június 24-én érkezik majd a Dunakanyarba – a funk, a hiphop, és a soul egyedi ötvözetét játszó formációnak hazánkban is egyre nagyobb a rajongótábora. Aznap lép majd fel a Csaknekedkislány, az Analog Balaton és a Halott Pénz is, míg a szintén közönségkedvenc, a VéNégyre már szinte hazajáró Carson Coma a nyitónapon örvendezteti meg a fesztiválozókat. A zárónapon lép majd fel a szintén nagyon népszerű, a jövőre 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A fellépő zenekarok mellett a születésnapos fesztivál részt vesz a szintén a 10. jubileumát ünneplő Színházi Olimpián. A világszínház egyik legnagyobb és legrangosabb kulturális eseményének keretein belül egy-egy kimagasló cseh, szlovák, és lengyel színházi előadást, valamint utcaszínházi produkciókat láthat majd a közönség Nagymaroson.

Ezen túlmenően a művészeti egyetemek megszólításával nemzetközi workshopot, konferenciát, valamint ÁRTÉR szabadegyetemet szerveznek, illetve közönségtalálkozók, szakmai beszélgetések, gyerekelőadások, és VR-színház is színesítik a programot.

Advent alkalmából a szervezők egy rendkívüli akcióval is kedveskednek a jegyvásárlóknak, ennek keretein belül december 16-17-én egy napijegy áráért válthatóak meg a 4 napra szóló bérletek.

További információk a venegyfesztival.hu oldalon érhetőek el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments