Állatok Karácsonya a váci főtéren

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány is jelen lesz a váci adventi vásárban december 9 és 11 között. A szervezet a főtéri sátránál rengeteg kézműves termékkel, házi süteménnyel és programokkal készül.

A színes programok szombaton fognak elkezdődni: délelőtt 11 órakor ugyanis a Kutyaduma központ fog a helyszínre látogatni és egy bemutatót tartanak Cékla kutyával és barátaival. Az előadásukat követően, 11:45-től pedig fotózkodni is lehet majd a kis állatokkal. De ezzel még nem érnek véget a kutyás napirendi pontok, hiszen déltől kutya szépségversenyt is tartanak 2 kategóriában: keverékek és fajtatiszták. Majd a napi programok zárásaként, 12:45-től a szervezők Mini villámlicitet szerveznek a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány javára.

Vasárnap fél 11-től pedig lehetőség nyílik kicsit hangolódni az ünnepre. Faludi Szilvi előadásában karácsonyi dalokat lehet majd hallgatni, illetve énekelni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Aztán 11 órától újra a váci főtérre látogat a Kutyaduma központ, hogy aki előző nap lemaradt a bemutatójukról, másnap ezt bepótolhassa, majd 11:45-től természetesen akár fotózkodhasson is a kis kedvencekkel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Szombaton és vasárnap is lesz lehetőség 10 és 14 óra között családi (vagy egyéni, vagy kutyás) fotózkodásra hangulatos karácsonyi díszletben. (Ízelítőként megtekinthetőek a tavalyi képek a Zöld Menedék – Állatok Karácsonya nyílt Facebook csoportban.) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments