Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. december 30.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Schipek Attila és Labodics Réka gyermeke: Mira, Bagyura János és Oszlányi Kitti gyermeke: Léna, Márgus Krisztián és Szentgyörgyi Zsuzsanna gyermeke: Lara, Pelyhe Zoltán és Mihalik Anett gyermeke: Rebeka, Jele Tibor és Szekeres Viktória Ágnes gyermeke: Nara Sára, Veroczki Richárd és Csépe Szilvia gyermeke: László Levente, Horváth Attila és Karácsony Szilvia gyermeke: Atos, Barna Kornél és Szűcs Zsanett gyermeke: Lennox, Lipusz Krisztián és Vincze Viktória gyermeke: Merse Nándor, Nagy Mátyás és Lelkes Henriett Ilona gyermeke: Róza (Vác), Mórocz Bálint és Oravecz Gréta gyermeke: Dorina, Vona Csaba és Váczai Enikő gyermeke: Csaba Bátor, Pinczés László és Bercsényi Anita gyermeke: Piros, Hujbert Márton és Pelczéder Orsolya Katalin gyermeke: Erzsébet Etelka, Varga József és Szabó Zsófia Eszter gyermeke: Gréta Mária.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 32 halálesetet anyakönyveztek, ebből 8 váci lakos volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 12.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments