Határvadász toborzást tart Vácon a Rendőrkapitányság

Továbbra is zajlik a határvadászok toborzása, amire a Készenléti Rendőrség indoklása szerint a növekvő migrációs nyomás miatt van szükség. A toborzási koordinációs központok mellett a közösségi oldalakon is hirdetik a lehetőséget, és december elején váci toborzó rendezvényeken szintén népszerűsítik a határvadász szolgálatot, amelyre 18 és 55 év közötti, legalább alapfokú végzettséggel rendelkező magyar állampolgárok jelentkezését várják. A Váci Rendőrkapitányság határvadász toborzást tart: december 4-én 9-11 óra között a Főtéren, valamint december 7-én 10-12 óra között a Tesco áruházban.

Mint a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből kiderül, 3 év határozott időtartamú szerződéses jogviszonyt kínálnak a jelentkezőknek, amely egy alkalommal meghosszabbítható legfeljebb 3 évvel. Továbbá a határvadászok részére biztosítanak egy rendszeresített egyenruhát, tisztesi rendfokozatot és a havi illetményük elérheti akár a bruttó 400 000 forintot is a teljesített óráktól függően (évi bruttó 200 000 forintos cafetéria kíséretében). Tehát a sikeres jelentkezés esetén, amire számítani lehet:

  • Vezényléses munkarend (rugalmas szolgálatszervezés négyhavi munkaidő keretben)
  • Stabil, hosszútávú munkahely
  • Biztos, kiszámítható jövedelem
  • 25 nap alapszabadság. Pótszabadság, amely évente 1 nappal nő
  • Ingyenes munkahelyi egészségügyi alapellátás
  • Keresőképtelenség idején az első 15 nap betegszabadság mértéke a távolléti díj 100%-a
  • Szociális támogatások, segélyek, utazási költségek

Azon jelentkezők, akik most a felsőoktatási intézmény valamelyikébe nem jutottak be, de a következő évben felvételt nyernek, azoknak kérelmükre a szerződésük 1 év múlva közös megegyezéssel megszüntetésre kerül, hogy tanulmányaikat meg tudják kezdeni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments