Juhász Béla bejelentette: a DK-ban folytatja politikai pályafutását

Juhász Béla, Sződliget polgármestere a Facebookon jelentette be pénteken, hogy a Demokratikus Koalíció színeiben folytatja tovább munkáját. Mint ismeretes az előválasztáson a Momentum Mozgalom támogatásával indult el, most azonban otthagyja a szervezetet.

Mint írja a döntést azért hozta meg, mert a múlt hónapban részt vett – mint számlálóbiztos – a KSH által kezdeményezett népszámláláson, és soha ennyi mostoha sorsot, ennyi ember szenvedést, ekkora szegénységet nem látott még.

„És ez itt volt az agglomerációban, egy olyan városban, ami alig 30 kilométerre fekszik Budapesttől. El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet a helyzet Nógrád, Zala, vagy Szabolcs Szatmár megyében. Azt viszont tudom, hogy olyan tisztességes baloldali politikára van szükség, aminek célja a szegénység megszüntetése, a hihetetlen vagyoni különbségek eltüntetése, a hazug diktatúra felszámolása” – írja. Hozzáteszi: mindig csak várt a jobbra, de úgy érzi, hogy eddig nem jött el. „Elég volt a várakozásban. Én azt akarom, hogy már most jobb legyen mindenkinek és ezért tenni kell!”

Juhász Béla úgy látja: a Demokratikus Koalíció ma a legerősebb és „legeurópaibb” ellenzéki párt Magyarországon. Az a politikai erő, amely alkalmas és képes a Fidesz-KDNP korrupt és Magyarországot szociálisan, gazdaságilag és politikailag katasztrófába sodró, hazug rendszerének leváltására – írja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

„Az a politikai erő, amely alternatívát kínál a vidéki magyar társadalomnak is, a jobb életre. Arra, hogy hazánkat visszavezeti Európába és egy fejlődő, demokratikus és szabad országgá teszi. Ezek a célok pedig az én politikai értékrendemmel teljes egészében összhangban vannak” – írja végül.

Az elmúlt időszakban több ellenzéki politikus jelentette be, hogy DK-ban folytatja munkáját. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments