Képviselői bejárás a stadion székházában

December 1-i hírünkben már foglalkoztunk az egyre komolyabb minőségi kifogásokat hordozó, a Vác VLSE pályázati forrásából felújított stadionépület problémáival. Mivel a tervek szerint az ezzel kapcsolatos előterjesztés a jövő heti testületi ülés elé kerül, szerdán délután polgármesteri kezdeményezésre képviselői bejárást tartottak az épületben – írja a vac.hu.

A korábban megtartott stadionszemlékhez hasonlóan, ezúttal sem jelent meg a helyi kormánypárti képviselők közül senki. A résztvevőket Gulyás Zoltán a városi tulajdonú létesítményt üzemeltető Váci Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője kalauzolta. Ismertetésre kerültek a korábbi, de már a kivitelező által a készre jelentést követő használat során felmerülő garanciális gondok (áramkimaradás, csőtörés, falvizesedés, nyílászárók használhatatlansága.)

Egyöntetű volt a jelenlévő szakemberek és képviselők véleménye arról, hogy a látott problémák a felújítás nem megfelelő minőségű elvégzése miatt vannak. Matkovich Ilona egyetértett Gulyás Zoltánnal abban, hogy ilyen állapotban és a szükséges dokumentációk hiányában az önkormányzat nem veheti át az épületet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments