Már nem Szalai Attila a Vác VLSE vezetőedzője

Egy kedd reggeli közleményben tudatta szurkolóival a Vác VLSE, hogy edzőváltás történt az egyesület felnőtt csapatának az élén. Szalai Attila helyét a hétvégi bajnokin Kovács Péter veszi át, mint vezetőedző, míg a másodedző Burzi Attila lesz.

Látva a Vác VLSE idei teljesítményét, érezhető volt már egy ideje, hogy inog Szalai Attila vezetőedző alatt a kispad. Szeptember végén, az azóta már eltávolított egyesületi elnök, Ónodi-Szabó Ádám is a leváltását szorgalmazta, de annak a vitás szituációnak a végén még meg tudta tartani a pozícióját. Azonban az eredmények azóta se jöttek és úgy néz ki a váci együttes idén, immáron megyei szinten is a kiesés ellen fog küzdeni. Így az edzőnek most már ténylegesen távoznia kellett a csapat éléről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Mint ahogy a klub a közleményében is fogalmazott, hétfőn döntöttek úgy, hogy nem hosszabbítják meg Szalai Attila év végén lejáró szerződését, sőt, már a december 10-i, Gödöllő elleni bajnokin sem ő fogja irányítja az együttest. A szombati mérkőzésre az U14-es csapat edzője, Kovács Péter és az U19-es együttes trénere, Burzi Attila készítik fel a csapatot – Kovács Péter, mint vezetőedző, Burzi Attila pedig, mint másodedző. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments