Szaloncukor a váci kórház kis betegeinek

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. több ezer kisgyerek karácsonyát teszi emlékezetesebbé. A piacvezető létesítménygazdálkodó és a textilgazdálkodó társaságok szaloncukrot ajándékoztak – többek között – a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház gyermekosztálya kis betegeinek is.  

A karácsony sok család számára lelkileg megterhelő időszak. Akit nem érint, annak belegondolni is nehéz, milyen érzés, ha a család legféltettebb tagja, a gyermek nem örülhet otthon a karácsonyfának és az ajándékoknak. Ehelyett betegen, a szüleitől, testvéreitől külön, sokszor ágyhoz kötve kell töltenie az ünnepeket.

Sajnos szeretteit, és az otthon melegét senki sem tudja pótolni számukra. Az apró figyelmességek mégis sokat számíthatnak nekik ebben a nehéz helyzetben. A szeretetet, törődést jelentő ajándék néhány órányi enyhet, boldogságot jelenthet. Ennek reményében a két cég vezetősége úgy döntött, hogy ez évben az ügyfeleinek szánt szaloncukrot gyerekeknek adományozza.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. munkatársai december közepéig személyesen vitték, illetve viszik el a csomagokat a kórház gyermekosztályaira, így Vácra is. A váci kórház mellett a cégek további 13 budapesti és vidéki kórház gyermekosztályainak, valamint több gyermekalapítványnak és gyermekotthonnak – összesen 2,4 tonna – szaloncukrot osztanak szét – olvashatjuk a Referencia Mosodák Zrt. sajtóközleményében. ♦

 

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments