Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. december 16.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nagy Zoltán Csaba és Palócz Adrienn gyermeke: Milán (Vác), dr. Maruszki Gábor István és Hutter Ildikó gyermeke: Róza Annabella, Borna Zoltán és Pálinkás Lilla gyermeke: Nóra, Szabó Gyula és Szabó Andrea gyermeke: Dorka (Vác), Regele István és Tiba Luca Katalin gyermeke: Hunor (Vác), Horváth Roland és Virág Nikoletta gyermeke: Olivér, Orsik Attila Péter és Boros Klaudia gyermeke: Attila Lehel (Vác), Honti Viktor és Gubacsi Hajnalka gyermeke: Máté, Libor Máté és Haulik Alexandra gyermeke: Líviusz, Bogár Bálint és Zima Ildikó gyermeke: Bertalan Bálint, Gálik László és Csejk Kitti gyermeke: Mira, Németh Tamás és Dudás Fanni gyermeke: Mihály.

Vácon kötöttek házasságot: Nagy Kristóf Dániel és Kertész Janka (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 39 halálesetet anyakönyveztek, 13 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments