Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. december 2.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Uzsaly Márton és Hujbert Anna gyermeke: Kolos, Gyombolai Zsolt és Kocsis Fruzsina gyermeke: Csanád (Vác), Svecz Dávid és Vida Viktória gyermeke: Dávid Miklós (Vác), Antalics Dávid és Lugosi Annamária gyermeke: Lilla, Bün Attila József és Kómár Katalin Zsuzsanna gyermeke: Mira, Szaka Bence Barnabás és Németh Dorottya gyermeke: Borka, Lukács Balázs és Benkő Tímea gyermeke: Lőrinc, Martonovics László és Tóth Ágnes gyermeke: László, Zahorán Bálint és Lami Edit gyermeke: Lora (Vác), Mizera Tamás Kálmán és Ritzl Regina Edit gyermeke: Zoé Mia, Barna Gergő és Urbán Erzsébet gyermeke: Eszter, Singhal Mukesh és Négyesi Mónika gyermeke: Míra, Kosza Zoltán és Csari Judit gyermeke: Viola, Nagy Dávid és Lakatos Adrienn gyermeke: Vencel, Csuha Ádám és Hadnagy Kinga gyermeke: Heidi Lotti, Jónás Tamás és Barnoki Zsanett gyermeke: Zoé, Szabó Dávid és Nagy Patrícia Olga gyermeke: Dávid Ramiró, Nagy László és Racsek Renáta gyermeke: Benedek, Varga Attila és Tomecskó Nóra gyermeke: Zente.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 25 fő halálát anyakönyvezték, 6 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments