Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. december 23.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Balás Attila és Kovács Eszter gyermeke: Gergő Dominik, Marci Iulius és Feri Florina Alexandra gyermeke: Noémi, Budai István és Varró Bettina gyermeke: Debóra Zoé (Vác), Szabó Gergő és Gimesi Kinga gyermeke: Szonja, Ábrányi Endre és Borsi Mónika Tünde gyermeke: Albert Jákob (Vác), Potondi Roland és Biró Virág Vivien gyermeke: Bendegúz, Lukács Jenő és Czipó Kitti gyermeke: Dominik (Vác), Dr. Kökény Ákos István és Miklós Anasztázia Magdolna gyermeke: Menta Antónia, Forján László és Gyurcsik Eszter gyermeke: Andor, Lantos Péter és Katona Dóra gyermeke: Léna Csenge, Szegner Péter és Fábián Nikoletta gyermeke: Áron, Sztankovics Károly és Králik Éva gyermeke: Botond, Gyiró Máté és Kereszturi Éva Zsuzsa gyermeke: Dominik, Szilágyi Zoltán és Hanula Mónika gyermeke: Fedóra.

Vácon kötöttek házasságot: Német Roland Gyula és Lakatos Katalin (Vác), Kuris Péter és Lászlók Edina Alexandra, Vincze Levente és Traub Cecilia Virág, Berencsi János és Csonka Anna, Mércse Sándor és Nagy Viktória, Dodek Krisztián és Erdős Hajnalka.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 36 halálesete anyakönyveztek, 5 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments