Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. december 9.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Oravecz Bertold és Kovács Annamária gyermeke: Dorottya, Soltész Gergely és Trieb Dorottya gyermeke: Lilla (Vác), Sztrehovszki Máté és Báránkó Boglárka gyermeke: Szonja, Tóth Márk és Májer Bernadett gyermeke: Zádor, Kiss Zoltán és Gombos Rita gyermeke: Lora Nia, Kramár Krisztián és Kerényi Krisztina gyermeke: Maximilián (Vác), Nagy Patrik és Nagy Dorottya gyermeke: Larina, Varga Zoltán és Tóth Judit gyermeke: Boldizsár (Vác), Uhlár Róbert és Gerhát Bettina gyermeke: Barnabás, Petrovics József és Puporka Noémi gyermeke: Dezső, Csatári Kornél és Sági Fanni gyermeke: Nolen Kornél, Makrai Lóránt és Alimán Anna gyermeke: Donát, Fehér László és Kiszelák Adrienn Edina gyermeke: Mira Lilien (Vác), Simon Szabolcs és Palóczi Andrea gyermeke: Szabolcs, Szilágyi Alfréd János és Szöllősi Dóra gyermeke: András, Heier Tamás Ferenc és Lengyel Enikő gyermeke: Csepke Csilla.

Vácon kötöttek házasságot: Varga István és Magyari Julianna (Vác), Molnár Zsombor és Rózsa Hajnalka (Vác), Kiss Dominik és Néma Patrícia (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: 23 halálesetet anyakönyveztek, 5 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments