Váci sportolók díjazása a megyei Sportkarácsonyon

Ebben az esztendőben is több olyan sportoló teljesítményét díjazta a hagyományos Sportkarácsonyon Pest Megye Közgyűlése, aki váci egyesületekben ért el kiemelkedő teljesítményt és Vác Város Önkormányzat felterjesztése után érdemelte ki a díjat – írja a vac.hu.

A speciális sportágak kategóriájában az Év Legjobb Pest Megyei sportolója II. díjban részesült Budavári Attila para asztaliteniszező, a Váci Reménység Sportegyesület versenyzője.

Középiskolás korosztályban az Év Legeredményesebb Pest Megyei Iskolája I. díj elismerésben részesült a váci Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium. Pest Megyei Diáksport Szövetség aranyérmét nyerte el Fábián Gábor igazgató.

Az általános iskolás korosztályban az Év Legjobb Pest Megyei Diáksportolója III. díjat kapott Briglovics Emese úszó, a Váci Vízmű SE versenyzője, a Váci Juhász Gyula Általános Iskola tanulója, II. díjat vehetett át Balogh Antónia triatlonista, a Vágta Multisport Club versenyzője, a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulója.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Utánpótlás korosztályban az Év Legjobb Pest Megyei Csapata elismerést az a női kenu négyes kapta, melynek tagja volt Szemán Linett, a Váci Karakán Kajak-Kenus SE versenyzője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments