A váci óvodák és bölcsődék nyári leállása

Az éves munkaterv szerint január 25-én megtartandó képviselő-testületi ülés előkészítéseként ezen a héten az idei első tanácskozásukat tartják a váci önkormányzat szakbizottságai. Az Emberi Kapcsolatok Bizottságának hétfői ülésén átruházott hatáskörben döntöttek a város óvodáinak és bölcsődéinek tervezett nyári leállásáról – olvashatjuk Vác város honlapján.

A hatályos minisztériumi rendelet szerint a gyermekintézmények működésének ütemezett szüneteltetéséről a fenntartó önkormányzat dönt és erről minden év február 15-ig tájékoztatja a szülőket. A nyári leállást a fenntartó legfeljebb 5 hétben határozhatja meg, de ezen időszak alatt is köteles a szülő kérésére gondoskodni a gyermek intézményi gondoskodásáról, neveléséről.

A bizottság hétfői döntése értelmében a következő rend szerint kerül sor a gyermekintézmények nyári leállására:

Június 26-tól július 21-ig zár be a Kisvác – Középvárosi Óvoda Csányi körúti és Nyár utcai tagóvodája, az Alsóvárosi Óvoda Kölcsey utcai és Kertész utcai tagóvodája, a Deákvári Óvoda Diófa utcai és Újhegyi úti tagóvodája.

Július 24-től augusztus 18-ig lesz zárva a Kisvác – Középvárosi Óvoda Hársfa utcai és Eötvös utcai tagóvodája, az Alsóvárosi Óvoda Vám utcai tagóvodája és a Deákvári Óvoda Deákvári főúti és Sirály utcai tagóvodája.

Július 10-től július 21-ig leáll nyárra a Bölcsődék és Fogyatékosok Intézményének Kölcsey utcai napközi otthona

Augusztus 7-től 18-ig a Tabán utcai részleg,

Június 26-tól július 21-ig a Kölcsey utcai bölcsőde,

Július 24-től augusztus 18-ig a Szegfű utcai bölcsőde és a Baba utcai bölcsőde. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments