Iványi Károly lett a Vác Város Labdarúgó Sport Egyesület elnöke

A Vác VLSE szombati közgyűléséről a klub által kiadott közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük, melyből megtudhatjuk, hogy Iványi Károly a klub korábbi elnöke lett a VLSE új elnöke – írja a vac.hu.

„Január 28-án tisztújító közgyűlést tartott a Vác VLSE. A klub elnöke Iványi Károly lett. Rajta kívül még két személy alkotja az elnökséget: Herédi Attila és Steidl Sándor.

A szombati közgyűlés előbb egyhangú szavazással visszahívta a korábbi négytagú elnökséget, majd szintén egyhangúlag megválasztották a klub elnökének Iványi Károlyt.

Ezt követően elfogadásra került az egyesület Alapszabályának módosítása, majd Iványi Károly elnök javaslatára a háromtagú elnökségbe megválasztották Herédi Attilát és Steidl Sándort. A megbízatások 5 esztendőre szólnak.”

A régi-új elnök

Iványi Károly nem először tölti be a klub elnöki posztját, a váci futballtörténet legeredményesebb időszakában, 1987 és 1998 között már volt az egyesület vezetője. Az 1987-ben élvonalba feljutó Váci Izzó MTE, majd a Vác FC Samsung több mint egy évtizedig volt folyamatosan NB1-es klub. Ez idő alatt egy bajnoki- és két ezüstérmet nyert a csapat, háromszor pedig második helyen végzett a Magyar Kupában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

Elnöksége alatt 1993-ban az együttes közösségi Pro Urbe Díjat, edzője, Csank János pedig díszpolgári címet kapott.

A stadion 1993-ban eredményjelző táblával, 1995-ben pedig villanyvilágítással bővült. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments