ÚJ ÉV – ÚJ LENDÜLET – ÚJ JÓGA NYÍLT NAP!  A JÓGA – HÍD az Univerzum és az ember között!

Kedves Jógások, Érdeklődők! Több év után ÚJRA EGYÜTT! Sok szeretettel meghívunk Mindenkit Integrál Jóga Nyílt Napra, amely 2023. január 21-én, szombaton kerül megrendezésre Vácon, a Harmónia Jóga Stúdióban. Az egész napos eseményen az integrál jóga alapjaival foglalkozunk.

A Nyílt Nap célja az ismeret terjesztés, az emberek közti szeretet állapot felébresztése, jóga tanfolyam bemutatása, amihez lehet csatlakozni az év elején.

A programokon való részvétel NYITOTT MINDENKINEK. Lehet 1-2 programra is jönni. A részvételhez előregisztráció szükséges, a megadott linken: https://jelentkezes.integral-joga.hu/joga-nyilt-nap-vac-2023-jan

A részvételi díj: 2000 Ft. Szükséges kényelmes ruha, polifoam, vagy jóga matrac és egy pléd. Köszönjük! A férőhelyek száma LIMITÁLT.

HELYSZÍN: VÁC, Harmónia Jóga Stúdió, Rév köz 2.

PROGRAM:

1. 10:00 – 12:00 HATHA JÓGA GYAKORLÁS

A jóga alap gyakorlatait fogjuk venni, segít feltöltődni, gyógyulni, ellazulni. A BEMELEGÍTŐ gyakorlatokat tanuljuk meg, ezután a NAPÜDVÖZLETET (Surya Namaskara) vesszük, az alap ászanákat (testtartásokat), ezek jótékony hatásairól is beszélünk, a jóga óra végén relaxációs gyakorlatot a SHAVASANA-t, jóga lazítás mélységeit tapasztaljuk meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Miki 60 – Nagy nyolcas kör – támogatásgyűjtő evezés

A HATHA JÓGA tökéletes elsajátítását tükröző jelek a következők: a test könnyed és élénk lesz, a hang tisztán csengő, a beszéd ékesszóló, a gyakorló néha tisztán, belső kifinomult hangokat hall, a szemei tiszták és csillogóak lesznek, az egészsége tökéletes lesz, mert szervezete független lett minden zavaros működéstől. (HATHA JÓGA PRADIPIKA)

2. 12:00-13:30 KÖZÖS EBÉD, PIHENÉS

Hozhattok tiszta, vegetáriánus ételt, amit elkészítünk együtt, sütit, gyümölcsöt, egészséges innivalót (tea, gyümölcslé, ásványvíz-forrásvíz).

A vegetarianizmus melletti döntés életem legjobb lépése. Sokkal boldogabbnak és magabiztosabbnak érzem magam.” Alicia Silverstone

3. 14:00-15:00 SPIRÁL MEDITÁCIÓ

Segít-gyógyít-regenerál-felfrissít, és felébreszti az egységállapotot a magyar nemzeti lélekkel és nemzeti lelkekkel. 3 spirál meditáció lesz a nemzeti lelkekkel.

A JANG spirálban a résztvevő emberek a 12 állatövi jegynek megfelelően, pontosan helyezkednek el azért, hogy a létrejövő komplex rezonanciának köszönhetően szubtilis JANG energiával telítődjenek, mely feltölti aurájukat, valamint alapvető asztrális és a csillagöveknek megfelelő jótékony energiákat – melyek Naprendszerünkből és a csillagképekből származnak- halmozzanak fel lényükbe. A jelen pillanatban a JANG SPIRÁL, melyet nagyszámú embercsoport hoz létre, egy hatásos módszer, mely jógaiskolánk „felfedezése” és amely az évek során bebizonyította rendkívüli jelentőségét és hatékonyságát a nagyon sok egyéni beszámoló alapján. A Spirál mély és összetett hatásait, mely jótékonyan befolyásolja az emberi lényt úgy fiziológiai mint biofizikai, pszichikai, mentális és spirituális szinten is, már több száz sokatmondó vallomás bizonyítja azok részéről, akik már többször részt vettek benne.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Asztalitenisz – Váciak a Délkelet csoportban

A részletes leírás itt található: http://www.integral-joga.hu/a-jang-spiral-miszteriuma/

4. 15:10 – 16:10 ELŐADÁS

A Figyelem szerepe a jógában és a mindennapi életünkben.

A jógában a sikerünk, sőt a spirituális értékünk is a figyelmünk intenzitásával és folyamatosságával mérhető.

Ahogy spirituálisan fejlődünk, úgy fejlődik a figyelmünk is az elsődleges, ösztönös, rövid és önkéntelenből az összetett, kidolgozott, folyamatos és önkéntes figyelem felé. A jóga gyakorlatokban a hangsúly mindig az önkéntes és tudatos figyelem fejlesztésére helyeződik.

Előadó: Tóth Genoveva és Erdei Péter

5. 16:20 – 17:00 HANGTERÁPIA – JÓGA NIDRA

Jóga Nidra, relaxációs gyakorlatot végzünk, ami segít ellazítani, feltölteni pozitív energiával lényünk minden szintjét.

6. 17:00 – 20:00 FILMKLUB + BESZÉLGETÉS

Tanító jellegű, felemelő, elgondolkoztató film megnézése, értelmezése, tudatosítása.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Megtörtént a női felnőtt NB I-es bajnokság sorsolása

Sok szeretettel Várunk Minden Érdeklődőt!

Kőrösi Csoma Jóga Egyesület vidéki jóga oktatói:

Tóth Genoveva és Erdei Péter

INTEGRÁL JÓGA NYÍLT NAP

Időpont: 2023. január 21. szombat 10-20 óra

Cím: Harmónia Jóga Stúdió, Vác

Információ: Erdei Péter, 06-30-507-7008

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/467631822224615

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments