Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. január 13.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Sándor Tibor és Czebeczauer Viktória gyermeke: Boglárka, Árva István és Lászlók Bernadett gyermek: Nolen, Mészáros Balázs és Nyéki Anikó gyermeke: Kolen, Rózsahegyi Szabolcs és Zeller Kitti gyermeke: Ábel Endre /Vác/, Matyóka Zoltán és Tóth Beáta Henrietta gyermeke: Hanna Szófia, Tóth Krisztián és Plesovszki Judit gyermeke: Alex.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 15 halálesetet anyakönyveztek, 5 váci lakos volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments